Action, fun & adventure

reserveren

Escaperooms

Te boeken bij Outdoor Overloon:

Escaperooms!

Nu reserveren

NIEUW: De Verlaten Jachthut, nu te reserveren!

Er zijn drie escaperooms bij Outdoor Overloon:

 • Sugar & Sweets, een lust voor het oog voor elke zoetekauw! Overal waar je kijkt, zie je heerlijk snoepgoed. Maar in deze winkel is geen tijd om rustig te zitten en te genieten van al dit lekkers. Er moet gewerkt worden want nu je eenmaal binnen staat, is er maar één weg uit. Kun je je een weg banen door puzzels, kauwgomballen, lolly's en al het andere lekkers...?
  Moeilijkheidsgraad: 2 van 5 > voor de beginnende en semi-gevorderde escaperoomspeler(s).

 • De Verlaten Jachthut, in de diepten van een oud en mysterieus bos staat een verlaten jachthut. Ooit het toevluchtsoord van een ervaren jager, nu een vervallen en spookachtige plek. Het bos fluistert verhalen over vreemde geluiden en onverklaarbare gebeurtenissen rondom de hut. Durven jullie de uitdaging aan om de verlaten jachthut te betreden en het mysterie te ontrafelen?

  Het verhaal begint wanneer jullie als avonturiers een uitnodiging ontvangen om de verlaten jachthut te verkennen. Het gerucht gaat dat de jager die hier ooit woonde, verdween onder mysterieuze omstandigheden, en zijn geest dwaalt nog steeds rond in het bos. De uitnodiging belooft opwinding, avontuur en misschien zelfs (eeuwige) roem voor degenen die de waarheid van de verdwijning kunnen achterhalen.
  Jullie betreden het bos bij het vallen van de avond, en een ijzige wind begroet jullie als jullie dieper het dichte gebladerte ingaan. De bomen lijken te fluisteren en de takken ritselen onheilspellend. Na een tijdje ontdekken jullie de verlaten jachthut, half verscholen tussen de bomen.

  Bij het betreden van de hut merken jullie meteen de verstikkende sfeer op. Stoffige meubels bedekt met oude lakens staan verlaten in de hoeken. Jullie ontdekken verweerde jachttrofeeën aan de muren en krakende geluiden die uit de diepte van de hut lijken te komen. Terwijl jullie de kamers verkennen, vinden jullie aanwijzingen die wijzen op duistere geheimen en onopgeloste raadsels…….Zullen jullie slagen en het mysterie ontrafelen of zullen jullie voor altijd gevangen blijven in de spookachtige schaduwen van de verlaten jachthut?
  Moeilijkheidsgraad: 3 van 5 > voor de semi-gevorderde escaperoomspeler(s).

 • De Bunker, geheel in stijl van de Slag om Overloon in 1944. Waan je terug in de tijd, op 14 oktober 1944 om precies te zijn. Jullie zijn door de Duitsers meegenomen naar een bunker diep in het bos in Overloon en daar gevangen gezet. 's Nachts zijn felle gevechten en voor de Duitsers is het alle hens aan dek. Iedereen moet zich melden om te vechten en de bewaking van de Bunker verlaat zijn post. Dit is hét moment om te ontsnappen, maar dit is slecht mogelijk door het oplossen van een variatie aan technieken en puzzels, die jou en je teamgenoten binnen de tralies houden. Heb jij een ruime blik? Zorg voor een goede taakverdeling, want samenwerken staat centraal in deze kamer. LET OP: Vanwege de moeilijkheid moet je met minimaal 3 personen zijn om deze escaperoom te doen.
  Moeilijkheidsgraad: 4 van 5 > voor de gevorderde escaperoomspeler(s).

Prijzen Escaperoom

- 2 personen: € 52,-
- 3 personen: € 72,-
- 4 personen: € 88,-
- 5 personen: € 100,-
- 6 personen: € 108,-

Maximaal 6 personen per kamer. Ben je met meer dan 6 personen dan kun je twee of meer kamers boeken of bijvoorbeeld twee tijdstippen kiezen voor dezelfde kamer. Je kunt dus meerdere kamers tegelijk boeken. Wanneer je de kamer(s) en het aantal personen selecteert, krijg je een totaalprijs te zien.


Veelgestelde vragen:

- Wat is de locatie van de escaperooms? Dit is aan de Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon.
- Hoe kan ik contact met jullie opnemen? Voor reserveren kun je onderstaande knop 'Reserveren' gebruiken. Voor mogelijkheden op dezelfde dag neem telefonisch of via whatsapp contact op via 0478-786510. Mailen kan ook, naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
- Ik heb gereserveerd, hoe laat moet ik er zijn? We willen je vragen om 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Je krijgt namelijk van tevoren een speluitleg, je kunt je jas ophangen, spullen opbergen en eventueel naar de WC. Op de door jou gereserveerde tijd begin je met de escaperooms en heb je een uur de tijd om te ontsnappen.
- We zijn met meer dan 6 personen. Wat nu? De maximale groepsgrootte per escaperoom is 6 personen. Als je met meer bent kun je tegelijkertijd twee escaperooms doen. Wil je allemaal dezelfde kamer spelen, dan kun je in verschillende rondes spelen.
- Hoe kan ik betalen? Betalen kan alleen contant of per pin. Betalen is op locatie.
- Ik heb gereserveerd voor 4 personen maar ben uiteindelijk toch met meer/minder, is dit een probleem? Nee hoor, geen enkel probleem. Geef bij binnenkomst het juiste aantal personen door en we wijzigen de reservering. Wijzigt, door een verschil in personen, het aantal kamers dat je hebt gereserveerd? Indien je een kamer extra wilt dan is dit op basis van beschikbaarheid van de kamer. Is dit een kamer minder, dan is dit kosteloos tot 48 uur van tevoren. Binnen 48 uur wordt 50% van de originele reservering in rekening gebracht, binnen 24 uur is dit 100%. Doorgeven kan via mail of telefonisch.
- Wat is de minimumleeftijd? Voor onze kamer Sugar & Sweets is de minimum leeftijd 8 jaar en moet minstens 1 persoon een volwassene zijn. Voor de kamer de Bunker is dit 14 jaar. Ook hier moet minstens 1 persoon een volwassene zijn.

 

De prijs is incl. 9% BTW en excl. servicekosten (afhankelijk van het bedrag tussen €0,99 en €5,99).

Reserveren kan via onderstaande knop.

 

Reserveren

Informatie Escaperooms

 • Tot 6 personen per kamer
 • Kamer voor beginners
 • Kamer voor gevorderden
 • Unieke thema's
 • Achteraf betalen