Action, Spaß und Abenteuer

reserveren

Escapekist 1944

Beleef jouw eigen escape room ervaring thuis, bij vrienden of op je vakantielocatie. In plaats van uit de escape room te ontsnappen moet je proberen ín de escapekist te komen en de opdracht te voltooien!

Escapekist Nucleair 

De escapekist bestaat al allerlei puzzels en attributen die je telkens verder helpen richting het einde. Gebruik je gezonde verstand en kijk naar vind codes om de vele hangsloten te openen en in nieuwe (verborgen) ruimtes te komen.

Deze escapekist is bij uitstek geschikt om te spelen met vrienden, familie, kennissen of collega's. Test jullie vindingrijkheid en oplossend vermogen!

De kist is te spelen voor 2 - 6 personen en is voor iedereen vanaf 12 jaar.

Prijzen Escapekist Nucleair

De huurprijs voor de escapekist is € 65,-. Daarnaast is er een borg van € 150,- verplicht, net als een legitimatiebewijs die getoond moet worden tijdens het ophalen.

De kist moet worden afgehaald op onze verhuurlocatie aan de Vierlingsbeekseweg 16 in Overloon. Dit zal in overleg gaan, nadat je via ons reserveringsformulier hebt gereserveerd. De duur van de huur is voor 4 uur, tenzij de kist 's avonds wordt gespeeld. In dat geval moet de kist de volgende dag om 09.30u op retour worden gebracht. 

 

De prijs is incl. 21% BTW.

Reserveren