Actie, plezier & avontuur

reserveren

Familiedag, vriendenweekenden uitjes in Overloon

Welkom bij Outdoor Overloon. Sinds 2015 helpen wij u graag met het verzorgen van een leuke familiedag, vriendenweekend of uitje met uw collega's!


Outdoor Overloon is een enthousiast team van medewerkers welke graag voor u een leuke dag / ochtend / middag verzorgd! Het bedrijf heeft haar wortels en locatie in het toeristische Overloon en werkt nauw samen met lokale partners en accommodaties
Het verzorgen van groepsactiviteiten is een speerpunt van het bedrijf, hierbij kan gedacht worden aan activiteiten als expeditie robinson, highland games, spellen 10-kamp, bubble voetbal en boogschieten. Nieuw is de GPS-tocht, voor een mooie wandeling in en rondom Overloon met leuke zoekopdrachten. 
Daarnaast is het mogelijk om te genieten van de mooie bosrijke omgeving door middel van het huren van een fietstrein of klootschieten. Uiteraard voorzien van een route-beschrijving.

Superleuk om te boeken: onze elektrische scooters (ook wel E-choppers genoemd), waarmee u gezellig, geruisloos en mileuvriendelijk kunt genieten van de natuur. Deze e-choppers zijn echte eye-catchers met stoere brede banden.

En splinternieuw in het assortiment van Outdoor Overloon: Escaperooms! Met The Bunker en Sugar & Sweets hebben we twee compleet verschillende escaperooms voor zowel startende als ervaren escaperoom-spelers. En met nog twee nog te bouwen kamers wordt begin najaar de keuze nog uitgebreider. Dus zelfs met slecht weer kunnen we u voorzien van een leuke activiteit als deze of kun je kiezen voor one gezellige en laagdrempelige indoor spellen


Met ons aanbod kunnen wij zowel jong en oud als stelletjes en grote groepen bedienen.

Voor de liefhebbers van een geheel verzorgde dag hebben wij diverse speciaal geselecteerde arrangementen waarbij u de activiteit aan kunt vullen met bijvoorbeeld koffie en gebak of een barbecue. 

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan voor persoonlijk advies.

Paul Joosten & Hans Janssen
Outdoor Overloon: voor activiteiten in Overloon en omgeving

 

Outdoor Overloon wordt gewaardeerd met een 8.6 op basis van 34 beoordelingen

Meer reacties

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.