Actie, plezier & avontuur

reserveren

Scooterverhuur

Scooterverhuur in Overloon

Reserveren

Lekker uitwaaien op een mooie scooter samen met je vriend of vriendin? Op ontspannen wijze de mooie omgeving van Overloon verkennen aan de hand van een uitgestippelde route of toch liever zelf de route bepalen!? Tussendoor stoppen voor een hapje of drankje en de dag afsluiten met een ijs bij ijssalon Clevers?

Onze scooters zijn de, inmiddels bekende, E-choppers! Stap op deze E-Chopper en je zal zien dat alle ogen op je gericht zijn. De E-Chopper is super stoer met zijn brede banden en omdat de E-chopper volledig elektrisch is maakt deze geen geluid. Wel zo leuk en nog eens goed voor het milieu ook.

De E-chopper is eenvoudig in gebruik. Vooraf krijg je van ons een korte uitleg over het gebruik. Vanaf 1 januari 2023 is het wettelijk verplicht een helm te dragen op onze E-choppers. Je kunt hiervoor je eigen (goedgekeurde) helm meenemen of er eentje van ons gebruiken. Je kunt zelf je weg kiezen of een door ons uitgestippelde route volgen. Deze route is op een makkelijke wijze te volgen aan de hand van fietsknooppunten.

LET OP: onze E-choppers zijn voor 1 persoon! Een tweede persoon kan niet achterop (dit geldt dus ook voor kinderen van alle leeftijden)

We hebben  vier routes die gebruikt kunnen worden bij de verhuur van een E-chopper voor 3 uur:
Rondje Sint Anthonis                                 
Voor deze routes maken we gebruik van de app Routiq. Download de app voor Android hier, of voor IOS hier. Ga naar installatie van de app terug naar deze pagina en klik op de link voor de route van jouw keuze.

Prijzen Scooterverhuur


De prijs per scooter:
- 3 uur : € 37,50
Starttijden: 10.00 uur - 13.30 uur - 17.00 uur.

Overige voorwaarden:

- De bestuurder moet minimaal in het bezit zijn van een AM of B rijbewijs (bromfiets- of autorijbewijs).
- Prijzen zijn inclusief BTW en WA-verzekering en excl. servicekosten (afhankelijk van het bedrag tussen €0,99 en €5,99). Eigen risico is van toepassing.
- De borg is € 100,-, te betalen contant bij afname van de E-choppers. 
- Bij huur van één of meerdere scooters ga je akkoord met deze voorwaarden.

Alle activiteiten van Outdoor Overloon zijn mogelijk in combinatie met één van onze arrangementen.

Reserveren

Informatie scooterverhuur

  • 1 tot 15 personen
  • genieten van de omgeving
  • 3 uur: € 37,50
  • hele dag (7 uur en max 55 km): € 59,-
  • stoer en geruisloos
  • fantastische groepsactiviteit

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.