Actie, plezier & avontuur

reserveren

Boogschieten

Workshop boogschieten

Waar vroeger de indianen de cowboys mee achterna gingen, is boogschieten tegenwoordig een zeer gewaardeerde sport. Bovendien is boogschieten leuk als activiteit op een vriendenweekend, familiedag of teamuitje. Outdoor Overloon biedt de workshop boogschieten aan waarbij het concentratievermogen en de doelgerichtheid centraal staat. 
 
Boogschieten is een ideale activiteit, doordat dit op ons Outdoorterrein kan worden gedaan. Het is eventueel ook mogelijk om dit op locatie te doen,  bijvoorbeeld bij een groepsaccommodatie of open veld te spelen. De activiteit wordt begeleid door ervaren begeleiders, zodat er geen verdwaalde pijl per ongeluk jouw kant op komt.

LET OP: Indien je wilt reserveren doe je een reserveringsaanvraag via de knop 'reserveren' of 'reserveer direct'. Na je aanvraag mailen we je z.s.m. terug over de beschikbaarheid op het door jou gekozen tijdstip.

Boogschieten, zeer geschikt om te combineren 

Bij Outdoor Overloon merken we dat boogschieten veel wordt gecombineerd met andere groepsactiviteiten. Dit omdat boogschieten redelijk intensief is qua concentratie. Het is dan ook fijn om daarna even helemaal te ontspannen en bijvoorbeeld te gaan klootschieten of bubble voetballen. Tussendoor en nadien geniet men dan van een van onze arrangementen voor een compleet verzorgd dagje weg.

Prijzen boogschieten

2 schietopstellingen
Groepen tot / met 14 personen

3 schietopstellingen
Groepen tot / met 21 personen

4 schietopstellingen
Groepen tot / met 28 personen

5 schietopstellingen
Groepen tot / met 35 personen

De prijs per persoon is €17,50 (minimaal 12 personen).

Hiervoor krijgt u:
  • Opbouwen en afbreken van de  doelen en veiligheidsnet;
  • Workshop van 2 uur inclusief begeleiding.

De prijs is incl. 9% BTW. Het boogschieten kan alleen op de locatie van Outdoor Overloon worden gedaan.

Reserveren

 

Outdoor Overloon verzorgt boogschiet workshops in onder meer Overloon, Boxmeer, Vierlingsbeek, Venray en St. Anthonis. Neem contact met ons op wanneer u een andere locatie in gedachten heeft.

Informatie boogschieten

  • vanaf 12 personen
  • € 17,50 p.p.
  • incl. drinken en koekje halverwege
  • workshop van 2 uur
  • geschikt vanaf 12 jaar
  • ben jij die Robin Hood?

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.