Actie, plezier & avontuur

reserveren

Fietstrein

Gezellig rondtrappen in de omgeving!

Gezellig met z'n allen in één voertuig en trappen maar! Met de fietstrein kun je met een hele groep op een ontspannen wijze de omgeving verkennen. Doordat deze fietstrein, net zoals een echte trein, uit een "locomotief" en wagonnetjes bestaat is het mogelijk om met 2 of 4 maar ook met 12 man rond te toeren. De fietstrein is geschikt voor jong en oud, waardoor het geliefd is op familiedagen, teamuitjes en personeelsfeesten. 

De fietstrein start vanaf een vaste locatie in Overloon. Indien gewenst is de rit op de fietstrein te combineren met een van onze arrangementen, voor een geheel verzorgd dagje weg.

Prijzen fietstrein verhuur

Bij Outdoor Overloon huur je al een fietstrein voor € 12,50 per persoon per dagdeel. Op de fietstrein kunnen maximaal 12 personen. We hebben één fietstrein ter beschikking.

Optioneel:
- 2 kinderstoeltjes, € 4,50 per kind (tot 5 jaar);
- meerprijs voor een hele dag in overleg.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. servicekosten (afhankelijk van het bedrag tussen €0,99 en €5,99).

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

We hebben een mooi route door en rondom Overloon voor u gemaakt. Deze route gaat door de Overloonse bossen en richting recreatieplas het Schaartven. U krijgt de route uitgeprint bij de verhuur mee. Uiteraard mag u ook zelf een route gaan rijden.

Reserveren

 

Outdoor Overloon verhuurt de fietstrein alleen in Overloon.

Informatie fietstrein

  • 2 - 12 personen
  • € 12,50 p.p. per dagdeel
  • geschikt vanaf 6 jaar (daarnaast 2 kinderzitjes)
  • ontspannend, bosrijke route, licht sportief

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.