Actie, plezier & avontuur

reserveren

Politie Gelderland-Zuid

Bubblevoetbal

Voor onze bindingsdag waren wij op zoek naar een aantal uitdagende, verbindende en leuke activiteiten. Al snel bleken we bij Outdoor Overloon aan het goede adres. Na een goed oriënterend gesprek werden ons verschillende opties aangeboden die pasten binnen onze wensen en budget. Outdoor Overloon heeft tijdens de gehele organisatie van de dag actief meegedacht en gezorgd dat we op een goed concept uitkwamen.
Enkele dagen voordat onze bindingsdag zou zijn leek het weer ons ontzettend in de steek te gaan laten. Binnen enkele uren werd er door outdoor Overloon een slecht weer plan (plan B) neergelegd. Dit zorgde voor ons als organisatie voor zekerheid. We zouden hoe dan ook activiteiten kunnen aanbieden aan onze collega's. Op de dag zelf bleek het weer mee te vallen en kozen we uiteindelijk voor de activiteiten die we in eerste instantie besproken hadden. We hebben van onze collega's alleen maar complimenten gekregen over deze dag en dat mag mede op het conto van Outdoor Overloon worden geschreven.
Het bubble voetbal was toch wel DE activiteit van de dag. Naast dat het leuk is om te doen is het ook nog eens hilarisch om naar te kijken.

Al voor tijdens en na de activiteit een fijne samenwerking. Bedankt! Ga zo door Hans en Paul. Nogmaals bedankt voor de organisatie en het meedenken!!

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.